TextBot – vår selvskrivende AI-robot

TextBot er et dataprogram som raskt skriver og omformulerer tekster på egenhånd ved hjelp fra AI-teknologi (kunstig intelligens) og ML (machine learning).

Du kan enkelt få TextBot til å lage artikler, Facebook-poster, e-poster, pressemeldinger og tekster med produktinformasjon, for å nevne noe.

Klar til bruk for våre kunder

Siden 2020 har vi i 4CastMedia utviklet og testet TextBot, og høsten 2022 ble den lansert på markedet. Dermed kan også våre kunder endelig bruke TextBot til å raskt lage ferdige tekster om ønskede temaer.

Målet med TextBot

TextBot skal hjelpe innholdsprodusenter i bedrifter og mediebyråer med å få inspirasjon til temaer og få fart på innholdsproduksjonen. Dette vil gjøre det billigere å lage innhold, noe som kan revolusjonere bransjen.

Slik fungerer TextBot

Fyll inn en setning eller noen stikkord om et ønsket tema i TextBot, og den gir deg en ferdigskrevet tekst på noen sekunder. I tillegg kan du finne en tekst som du liker, og få TextBot til å omformulere innholdet til noe så forskjellig fra originalen at det ikke blir plagiat-problemer med den nye teksten. 

Når TextBot har generert en tekst, kan du importere den rett inn i publiseringsverktøyet ditt. Der kan du legge til bilder, video, lenker med mer og publisere teksten.

Eksempel på TextBot-tekst

Vi spurte TextBot om hvordan man lager godt innhold, og her kan du se hva den svarte.

Støtte fra Forskningsrådet, samarbeidspartner og pilotkunder

Norges forskningsråd er den største partneren i TextBot-prosjektet. De synes dette er innovativt og spennende, og gir støtte til utviklingen.

I tillegg er Nemitek samarbeidspartner, og mange pilotkunder i byggebransjen tester roboten og gir tilbakemeldinger.