INFORMASJONKASPSLER

4castmedia.no bruker informasjonskapsler (cookies), dersom du har godtatt dette i din nettleser.

Dette bruker vi informasjonskapsler til

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres av nettleseren på din datamaskin. Informasjonskapslene lagres kun lokalt, og gir ikke 4castmedia.no tilgang til opplysninger om det og din bruk ut over punktene nedenfor.

Dette er kapslene vi bruker:

  • Google Analytics (brukerdata, ikke persondata)
  • Facebook Pixel (brukerdata, ikke persondata)

Statistikk

Vi bruker Google Analytics for å samle statistikk om bruken av nettstedet. På denne måten få vi innsikt i hvordan vi kan gjøre tjenesten enda bedre. Vi får informasjon om hvilke sider og tjenester som benyttes, hvor brukeren kommer fra, tid brukt på sidene osv. Google Analytics sletter personidentifiserende opplysninger ved mottak, og IP-adressen din blir anonymisert. Google Analytics bruker informasjonskapsler som starter med _ga og _gat. _ga benyttes for å samle informasjon om besøk til analyseformål, og fjernes etter 2 år. _gat benyttes for at Google Analytics skal vite hvilken hjemmeside som skal spores og hvor informasjonen skal sendes, og fjernes etter 10 minutter.

Deaktivere Informasjonskapsler

Du kan bruke 4castmedia.no uten informasjonskapsler om du ønsker det. I innstillingen i nettleseren din kan du velge om, og eventuelt hvilke, nettsider som har lov til å lagre informasjonskapsler på din maskin.

Her kan du lese om hvordan du administrer informasjonskapsler i nettleseren Google har utviklet et tillegg du kan installere, slik at Google Analytics ikke fungere i din nettleser. Her kan du lese om hvordan du skrur av Google Analytics i din nettleser

https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/