TextBot – LAG TEKSTER RASKERE MED AI

TextBot er en plattform med en rekke verktøy som raskt hjelper deg med å lage tekster ved hjelp fra kunstig intelligens og machine learning.

TextBot Content System tilbyr flere funksjoner som hjelper deg med innholdsproduksjon og -markedsføring.

Produser et utkast til artikkel på under ett minutt ved hjelp av tre enkle steg. Du kan også få forslag til sosiale medier-innlegg og mye annet. Systemet tar sikte på å effektivisere din arbeidshverdag.

TextBot er bygget på Open AIs nyeste GPT-modell; GPT-4.

Nye funksjoner er under utvikling og vil snart være på plass – vi utvikler TextBot basert på markedsbehov.

Målet med TextBot

TextBot hjelper innholdsprodusenter i bedrifter og mediebyråer med å få inspirasjon til temaer og få fart på innholdsproduksjonen. Dette vil gjøre det billigere å lage innhold, noe som kan revolusjonere bransjen.

Klar til bruk for våre kunder

AI og automatisk tekstgenerering er ikke noe nytt for oss i 4CastMedia. Vi har holdt på med TextBot-prosjektet siden 2020, og høsten 2022 ble den lansert på markedet. Dermed kan også du ta i bruk TextBot for å raskere lage innhold.

Slik fungerer TextBot

Fyll inn en setning, et spørsmål eller noen stikkord om et ønsket tema i TextBot, og den gir deg en ferdigskrevet tekst på noen sekunder. I tillegg kan du finne en tekst som du liker, og få TextBot til å omformulere innholdet til noe så forskjellig fra originalen at det ikke blir plagiat-problemer med den nye teksten.

Når TextBot har generert en tekst, kan du importere den rett inn i publiseringsverktøyet ditt. Der kan du legge til bilder, video, lenker med mer og publisere teksten.

Eksempel på TextBot-tekst

Vi spurte TextBot om hvordan man lager godt innhold, og her kan du se hva den svarte.

Støtte fra Forskningsrådet, samarbeidspartner og pilotkunder

Norges forskningsråd synes TextBot-prosjektet er innovativt og spennende, og gir støtte til utviklingen.

I tillegg er Nemitek samarbeidspartner, og mange pilotkunder i byggebransjen tester roboten og gir tilbakemeldinger.