MARKETING FOR HIRE – DETTE KAN VI!

 

Kanskje du trenger litt hjelp med markedsføringen, da du ikke er best til dette og det blir litt voldsomt å ansette en person på heltid. Hva med å hyre en bedrift som kan alle disse tingene?

Få en ressurs som hjelper deg med å lage en markedsstrategi og nå ut til mennesker og bedrifter – også kalt potensielle eller eksisterende kunder – som en forlengelse av deres eksisterende eller ikke-eksisterende markedsavdeling.

Vi kan blant annet lage en innholdsplan og produsere interessant innhold/Content + videoer med riktig budskap for bedriften deres og annonsere dette på Facebook, Instagram og LinkedIn. Vi tilbyr også bannerannonsering på ByggeBolig.no – Norges største forum for alt som har å gjøre med bolig.

Content is King, sa Bill Gates, noe vi merker godt – tenk etter hvor mye du selv leser/ser på Internett hver dag! Vi er alle Content-junkies, som vi sier.

Partner over tid, som gjør alt vi kan for at dere får suksess

Istedenfor å leie et byrå til å gjøre enkelte prosjekter og kampanjer, kan du fra 4CastMedia få Marketing for hire, og dermed noen som ønsker dere større suksess over tid. På denne måten kan du løfte den digitale markedsføringen til et strategisk nivå – ikke bare operativt eller symbolsk.
Digital markedsføring trenger dedikerte fagfolk for å få bedriften til å skille seg ut og treffe de du ønsker i all støyen på Internett. Du har sikkert hørt om SEOinnhold og programmatisk annonsering, disse tingene er noe av det vi kan hjelpe deg med. 4CastMedia er et team der alle har sine oppgaver, som hjelper deg på alle områdene du trenger innenfor digital markedsføring.

Sammen med deg vil vi hjelpe bedriften deres med å lage en strategi og innholdsplan samt nå ut til riktige målgrupper med riktig budskap.

4CastMedia kan hjelpe deg med stort og smått, avhengig av hva du trenger – dette finner vi ut av sammen.

Les også

collaborative development, isometric business concept vector. Color puzzle elements with holographic interface icons on ultraviolet background. Teamwork, cooperation

Hvem sa at Content is King?

Jo, det var en av verdens rikeste menn. Her kan du se hvorfor.

20210315124035286

Hold trykket oppe i sosiale medier

Tips om hvordan du kan være synlig og aktuell uten å gjøre all verdens.

20210311102835489

Innhold og SEO

Innholdet ditt må oppfylle visse krav for at det skal vises i søkeresultatene.