INNHOLD

Våre fleksible innholdsprodusenter lager innhold til forskjellig bruk for store og små aktører i byggebransjen.

Innholdsprodusentene skriver artikler samt tekster til hjemmesider, kampanjer og pressemeldinger, og får innholdet til å se bra ut – med bilder, videoer, linker, Call to action-knapper og annet.
Vi bruker også flere SEO-verktøy i innholdsprosessen for å oppnå høy plassering i listen med søkeresultater som dukker opp når folk googler / søker etter noe på Internett, slik at det genereres mest mulig trafikk fra søkemotorene.

Noen av kundene vi har jobbet med gjennom årene

Mestergruppen, XL-Bygg, Christiania Spigerverk, El-proffen, Wonderland, Moelven, CTM Lyng, Gilje, Cemento, VaBa, Takstsentralen, ArtiTeq, Elektroskandia, Atero, Ikano Bank, HTH, NorDan, Jotun, Montér, Smartly, EpoxyGrossisten, Midt Energi, Thermocold, Lady solskjerming, Mill International, Lampehuset og Snekker’n.

Dette skriver vi om

For kundene skriver vi typisk om produkter, tjenester og tips til oppussing eller ny bolig, og ellers nyttige ting eller tekniske løsninger som folk bør ha i boligen, garasjen, hagen eller på hytta.

Trykk på artiklene under for å se eksempler.

20210223113301672

Ny duppedigs som måler luftkvaliteten i hjemmet ditt

God luft er viktig. Med denne inneklimasensoren kan du enkelt se i appen om du bør gjøre utbedrende tiltak.

20210415092220339

Vinduer og dører i helaluminium

Et eksklusivt valg for boligen og et utmerket valg for miljøet

20200608123830569

Spennende kjøleprodukter for svært forskjellige behov

Vi intervjuet Jørgen Johansen, markedsansvarlig i Thermocold KFD AS.

0b690fbaa68c64bf01350198c75e07694691de85-2040x750

Kledning som både er bra for huset, lommeboken og miljøet |XL-BYGG

NORD-kledning gir en svært holdbar fasade, samtidig som arbeidstid og kostnader til vedlikehold nærmest vil være fraværende i årene som kommer.

20210525130721651

Isolerte fortelt til campingvogner er i vinden, men de står trygt

Børre Pedersen og kollegaene i Toppcamp i Kobbervikdalen produserer isolerte fortelt som aldri før.

cemento-bad-det-enkle-er-det-beste

Det enklere er det beste - også når det gjelder mikrosement

Mikrosement har blitt populært blant norske boligeiere – blant annet fordi det er anvendelig og kan brukes på de fleste overflater, og dermed egnet til både oppussing, rehabilitering og nye prosjekter.

Vi lager også innhold til oss selv – som kundene kan omforme og enkelt bruke som sitt eget innhold. Disse artiklene havner blant annet i Boligkanalen.

Boligkanalen – syndikert innhold

Boligkanalen henter inspirasjon fra Netflix, tjenesten som revolusjonerte filmbransjen gjennom å tilby et stort utvalg filmer og serier til lav månedspris. På samme måte tilbyr Boligkanalen et stort utvalg artikler til innholdsmarkedsføring til lav månedspris.

Syndikering betyr at man har en publiseringsavtale og distribusjonsordning som gjør det mulig å utgi det samme materialet, eksempelvis en artikkel, i flere forskjellige massemedier.

Det geniale med Boligkanalen, er at det gir kundene tilgang til mye innhold, og at det er mulig å legge på egne markedsførings-hooks, slik at artiklene oppfattes som egenproduserte.

Med abonnement på Boligkanalen, får bedriften deres tilgang (Login) til å re-publisere og dele innhold i ulike kanaler på en effektiv måte. Du kan også lage nytt innhold fra scratch.

Tjenesten tar hensyn til ROI- og effektmåling gjennom å tilby et dashboard, hvor du har oversikt over tallene tilknyttet artiklene som deles.

Les også

collaborative development, isometric business concept vector. Color puzzle elements with holographic interface icons on ultraviolet background. Teamwork, cooperation

Hvem sa at Content is King?

Jo, det var en av verdens rikeste menn. Her kan du se hvorfor.

20210315124035286

Hold trykket oppe i sosiale medier

Tips om hvordan du kan være synlig og aktuell uten å gjøre all verdens.

20210311094144237

Godt innhold gir konverteringer

Her er 7 punkter som bidrar til at kundene handler på hjemmesiden deres.